Hirdetés

Mit csinálsz, ha a Star Wars 1313-at elveszik tőled?

|

Ha 16 év után Mikiegér kirántja alólad a szőnyeget, akkor bizony nincs más megoldást, mint alapítani egy saját stúdiót és csinálni egy saját játékot.

Hirdetés

A Star Wars 1313-on és a Star Wars: First Assaulton dolgozó fejlesztők a Lucas Arts bezárása után egy saját stúdiót alapítottak és első játékuk már fent is van a Kickstarteren.

A SeaCliff stúdió első játéka nem egy Star Wars-os projekt (azt nem olyan könnyű meglépni a jogok nélkül), hanem egy Super Roman Conquest nevű oldalnézetes játék, amiben egész római légiókat irányíthatunk majd.

Ami viszont kiemeli a tömegből az az a kis csavar, hogy a térben hátrébb is léphetünk a csapatokkal, ezzel kilépve a kétdimenziós korlátok közül. A csapat úgy jellemezte a címet, mint egy egészséges "ötvözete a Total War játékoknak és a TFL-nek, belegyömöszölve egy 16-bites 3D-s világba".

Super Roman Conquest már fent is van Kickstarteren, úgyhogy ha tetszik az ötlet, akkor mehettek és támogathatjátok is a csapatot. Nem is kell nekik túl sok, összesen 30 000 dollárt szeretnének összeszedni a projektre. Bár nagyon aranyosnak és ötletesnek tűnik a játék, ez még nem feledteti el velünk a Star Wars 1313 törlése miatt érzett fájdalmunkat. Legalábbis velem nem.

A Super Roman Conquest megjelenése 2014. nyarán várható PC-re, Mac-re, Ouya-ra és Linuxra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)