Hirdetés

Fájdítsuk a szívetek pár Star Wars 1313 képpel?

|

Nagyon nehéz megbocsájtani a Disney-nek (többek között) azt, hogy nem készült el soha a Star Wars 1313. A The Mandalorian sorozat fényében még fájóbb, amikor szomorú emlékképekbe botlunk.

Hirdetés

A LucasArts égisze alatt készülő Star Wars 1313 elkaszálása az egyik legnagyobb veszteség, amit a Disney felvásárlás eredményezett, ez pedig a mai napig egy fájó pont a rajongók kollektív emlékezetében. Időről időre kerülnek elő újabb infók, felvételek és képek, amik mutatják, hogy a játékosközösség fejében még mindig ott él a jobb sorsra érdemes kaland. Most is megosztunk veletek párat, amelyek ugyan már tavaly felkerültek a netre, de eddig elkerülték figyelmünket, és a The Mandalorian sorozat fényében még erősebb hiányérzetet keltenek.

Hirdetés

Amúgy nem csak azért érdekesek, mert megcsodálhatjuk rajtuk Coruscant 1313. szintjét, ahol az egész történet játszódott volna, de azért is mert a képek jobb oldalán arra vonatkozó adatokat is találunk, hogy hogyan futottak volna. A fejlesztők természetesen csúcskategóriás PC-ken dolgoztak, NVIDIA videokártyákkal, így feltételezhetjük, hogy ezek is onnan származnak - a képek tanúsága szerint hozta a másodpercenkénti 30 képkockás képfrissítést a játék.

A lenti galériában ti is megcsodálhatjátok, hogyan festett volna a coruscanti alvilág:

A Star Wars 1313-at nyolc évvel ezelőtt kaszálták el, így nagy biztossággal kijelenthetjük, hogy nem sok esély van a felélesztésére, de talán a Star Wars Jedi: Fallen Order sikere hozhat még változást az üzleti döntéshozók gondolkodásában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)