Hirdetés

Star Wars 1313 - zavar van az Erőben?

|

Egyes pletykák szerint a Disney, miután felvásárolta a Lucasfilmet, háttérbe helyezte a legújabb Star Wars játék fejlesztését.

Hirdetés

Star Wars témájú játékokból nincs hiány: a napokban érkezett meg a Star Wars Pinball, de a free-to-play lehetőséggel bővült Star Wars: The Old Republic népszerűsége is kielégítő.

Tavaly júniusban ismerkedhettünk meg tüzetesebben a rendkívül izgalmasnak tűnő Star Wars 1313-mal, ami végre nem a Jedik, sőt nem is a Sith-ek szemszögéből mutatja be a hétköznapi ember által ismertnél sokkal bővebb univerzumot. A Kotakunak sajnos több forrás is megerősítette, hogy miután novemberben a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, a játék fejlesztését határozatlan időre jegelték, így az idei E3-on sem lesz kipróbálható, és valószínűleg a 2013-as megjelenést is elkerüli.

További érdekes információk is kiderültek a Kotaku cikkéből, például az, hogy a Star Wars 1313 neve eredetileg Underworld lett volna, és egy élőszereplős TV-sorozat adaptációjának szánták. Mivel a műsort elkaszálták, az egész koncepció a kukába került, a LucasArts pedig elkezdett más lehetőségek iránt kutatni. Szerettek volna egy Call of Dutyhoz, sőt, még egy Farmville-hez hasonló játékot is készíteni, de a projektből végül egy Unchartedre hajazó TPS lett, ami a Hive kódnevet viselte. 2011 és 2012 környékén maga George Lucas is rápillantott a készülő alkotásra, és javaslataival újfent más irányba terelte az egészet, így alakult ki a számunkra bemutatott Star Wars 1313. Reméljük, hogy a játék csúszásának oka csupán a next-gen konzolokra való várakozás, és nem fogják törölni, vagy évekre a polcra tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)