Hirdetés

Star Wars - a LucasArts elkaszált egy Darth Maul játékot

|

Emlékeztek még a Baljós árnyakban kettészelt Sith tanítványra? Egy játék főszereplője lett volna, amit a Batman: Arkham Asylum ihletett.

Hirdetés

Szomorúak is vagyunk, meg nem is. A Game Informer legfrissebb számából kiderült, hogy a rendkívül gyenge Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadowst fejlesztő Red Fly a LucasArts megbízásából egy Star Wars játékon dolgozott, ami már soha nem készül el.

A PC-re, Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és Wii U-ra tervezett játék főszerepébe Darth Mault akarták helyezni, és a tervek szerint „őrülten erős és halálos” lett volna, de cserébe csak egy-két találatot bírt volna elviselni. A fejlesztő egy Darth Maul eredettörténetet akart még 2010-ben, de a LucasArts inkább a Klónok háborúja rajzfilmsorozat akkor legújabb évadával szerette volna összekötni. George Lucas maga is beleszólt a fejlesztésbe, beleszőtte Darth Kraytet és Darth Talont a sztoriba, de az egész projektnek az lett a vége, hogy 2011-ben törölték, a stúdiónak pedig 70 embert kellett elbocsátania emiatt. Nem tudjuk, milyen elemeket terveztek átvenni a Batman: Arkham Asylumtól, még az is lehet, hogy csak jól hangzott a hasonlítgatás.

Időközben ráleltünk egy videóra, ilyen lehetett volna:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)