Hirdetés

Star Wars - a verekedős játék, ami nem készült el (videóval)

|

Érdekes ötlet egy olyan univerzumban verekedős játékot csinálni, ahol gyakorlatilag minden fegyver azonnal öl.

Hirdetés

Igaz, a verekedős játékok többségének nem erőssége a realizmus, már a Soul Calibur játékok is megemelték néhányunk szemöldökét, mikor indokolatlanul nagy kardokkal csapkodhattuk az ellenfeleket, azok viszont nem estek darabokra.

Egyébként pont a Soul Calibur sorozat negyedik részében találkozhattunk Yodával és Darth Vaderrel, akik érthetetlen okból kifolyólag legyőzhetőek voltak (akár úgy is, hogy kitoszogattuk őket a küzdőtérről). A fénykard különleges tulajdonsága, hogy nagyjából mindent átvág, így ha egy verekedős játékban (vagy kocsmai bunyóban) előkerül, igen rövid menetekre számíthatunk. A Studio Gigante ezt egy kicsit másképp álmodta meg anno, az első generációs Xboxra fejlesztett játék alapjában véve egy kardozós darab lett volna, de ha egy mozdulatból úgy jövünk ki, hogy ellenfelünk életerejét csökkenteni tudjuk, a karakter a végtagjait használja. Az alábbi videón például Darth Maul rúgja szájba többször Anakint, de van olyan pillanat, amikor a fülét, mellkasát vágja meg. Arról ne is beszéljünk, hogy erre a csatára (ha a Clone Wars sorozatot nem vesszük figyelembe) csak időutazással kerülhetett volna sor...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)