Hirdetés

Star Wars: Attack Squadrons - indul a béta, de nem fut el bármin

|

Ha jelentkeztetek az első Disney-féle Star Wars űrszimulátor bétájára, figyeljétek postaládátokat, addig meg győződjetek meg arról, hogy a ti gépetek vinni fogja.

Hirdetés

Továbbra sem győzött meg minket a Star Wars: Attack Squadrons, de majd most, a zárt béta indulása után nagyjából eldönthetjük, hogy lehet-e sikeres egy free-to-play Csillagok Háborúja űrszimulátor.

A Venture Beat információi szerint a bétateszt január 28-ig tart, a részvételhez pedig - a meghívón kívül - szükség van legalább Windows 7-re vagy Mac OS X 10.6-ra, valamint 4 GB RAM-ra. A játékot a Unity motor hajtja, és a továbbiakban is csak PC-re lesz elérhető. Nekünk annyi hátrányunk van egyelőre, hogy a béta egyelőre csak Észak-Amerikában indul, de aki nagyon türelmetlen, megtalálja a módját, hogy esélyt kapjon a részvételre. Aki meg nem akar trükközni, az várja meg, amíg elkezdenek kiszivárogni az első gameplay-ek. Mert biztos, hogy lesz aki szivárogtat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)