Hirdetés

Star Wars: Attack Squadrons - Rogue Squadron reboot érkezik?

|

Ahogy Yoda mester is megmondta, a jövő folyamatos mozgásban van, talán ez az oka annak, hogy egyelőre nem tudni pontosan, mit takar az Attack Squadrons alcím.

Hirdetés

Nemrég a Disney több domaint is levédetett, melyek mindegyike egy Star Wars: Attack Squadrons című alkotásra utal.

Olyanokra tessék gondolni, mint például a 'StarWarsAttackSquadrons.com', az 'SWAttackSquadrons.com', az 'AttackSquadrons.com', vagy az 'AttackSquadron.us', csak hogy párat említsünk. Mivel további információk jelenleg nem elérhetőek, indulhat a találgatás, miről is lehet szó pontosan.

Persze annak örülnénk a legjobban, ha egy Rogue Squadron folytatást/rebootot kapnánk, de egy új Disney parkos hullámvasúttól kezdve képregényen át egészen egy Kinder tojás akcióig bármiről szó lehet, úgyhogy egyelőre marad a várakozás. És a remény, egy új remény.

(A jelenleg is zajló Star Wars Celebration Europe-on tegnap jelentették be a Star Wars: Rebels című rajzfilmsorozatot, így az Attack Squadrons esetében a rajzfilmes vonal nem valószínű.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)