Hirdetés

Star Wars: Battle Pod bejelentés - az erő az érmékkel van

|

A Bandai Namco egy árkád Star Wars játékkal próbál berobbanni az amerikai piacra. Érkezik a Star Wars: Battle Pod.

Hirdetés

Jövőre több fronton is támad a Star Wars franchise: a videojátékokat a DICE-féle Star Wars Battlefront, a filmipart a Star Wars VII, a játéktermeket pedig a Bandai Namco kiadásában érkező Star Wars: Battle Pod képviseli majd - utóbbi egyelőre csak az Egyesült Államokra igaz.

A 2015 januárját megcélzó arcade-exkluzív Star Wars: Battle Pod játékmenetében pilótaként belső nézetből irányíthatjuk a legendás Ezeréves Sólymot, Darth Vader TIE vadászát, a Hoth és az Endor járműveit vagy éppen a Halálcsillag felé igyekvő X-szárnyú vadászgépek egyikét. Az eredeti Star Wars trilógia öt pályáját tolhatjuk végig így, plusz van egy olyan játszható szint is, ahol Darth Vaderként Han Solo-ra vadászunk.

Mindezt egy speciálisan erre a játékélményre kialakított fülkében tehetjük meg, amelynek egyik felét maga a képernyő foglalja el, de az alábbi videó többet mondd a szavaknál:

Az árazás egyelőre nem ismert, de már dobáljuk a monitorra a pénzt. Egyelőre semmi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)