Hirdetés

Frissítést kapott a klasszikus Star Wars: Battlefront 2

|

A több mint 12 éves Star Wars lövölde ismét kapott egy javítócsomagot, ami miatt hatalmas respekt jár a készítőknek.

Hirdetés

Itt most nem a mikrotranzakciókkal tűzdelt tavalyi Star Wars Battlefront II-ről van szó, hanem a kártyamentes klasszikusról, ami több mint 12 éve jelent meg. Az eredeti Star Wars: Battlefront 2 a semmiből kapott egy patchet, ami ugyan apróságokat javít, de szépen mutatja, hogy még foglalkoznak vele a fejlesztői.

Hirdetés

A játék egyébként tavaly októberben kapott egy nagyobb frissítést, amikor visszaállították az online multiplayer lehetőségeket. Ahhoz képest ez a javítás tényleg csak egy aprócska patch, ami csak a lobby funkcióit teszi helyre, illetve a Steam felhasználói nevekkel kapcsolatos hibákat javítja ki.

Mindettől függetlenül, akinek megvan a játék GOG-on vagy a Steamen, azok biztosan örömmel vették a kis tapaszt. Nem kötelező az új Battlefront butaságait tűrni, amikor a klasszikus még mindig karban van tartva, mindenki választhat neki való játékvilágot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)