Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ezek a hősök szinte biztosan szerepelnek majd

|

Egy játékos kiszivárogtatta, melyik hősök és gonoszok kaptak helyet már most a Star Wars Battlefront 2 menüjében.

Hirdetés

Nemrég elindult a Star Wars Battlefront II alfatesztje, amiről elméletileg semmilyen információt nem oszthatnának meg a résztvevők, hiszen a részvétellel együtt elfogadtak egy titoktartási megállapodást is. Ennek ellenére folyamatosan kerülnek ki a rajongói posztok a játék tartalmáról, például a lövöldében szereplő hősökről.

Hirdetés

Az uninspired_zebra nevű felhasználó megosztotta velünk, melyik hősök vannak már most a játék menürendszerében, illetve kimásolta a játékbeli leírásukat is. Ez alapján a Star Wars Battlefront II-ben az előzmény-trilógiából Grievous tábornok és Darth Maul kapott szerepet, míg az új trilógiából Rey, Kylo és Phasma került be eddig, de Finnről is tudjuk, hogy érkezik, igaz, ő még nincs az alfában. Az eredeti trilógiát tekintve újdonság Yoda szereplése, illetve sok a visszatérő karakter, de ezúttal nem minden, az előző Battlefrontban szereplő hőst és gonoszt irányíthatunk majd. A teljes lista egyelőre így néz ki az alfa kliensében:

Boba Fett
Han Solo
Leia
Luke
Bossk
Chewbacca
Darth Vader
Emperor
Grievous
Iden
Kylo Ren
Lando
Maul
Phasma
Rey
Yoda

Persze még bővülhet a megjelenésig, aminek mindenképpen örülnénk, főleg az előzmény- és az új trilógia kapcsán.

Ti kit irányítanátok még szívesen a Star Wars Battlefront II-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)