Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - erre számíthatunk a folytatástól

|

Az EA meglehetősen bőbeszédű volt a következő Battlefront részt illetően. Hivatalosan is megerősítették a rajongók álmait.

Hirdetés

Az Electronic Arts negyedéves üzleti konferenciáján Andrew Wilson nagyfőnök beszélt a következő Star Wars Battlefront játékról, ami a tervek szerint idén, az ünnepi szezonban fog megjelenni. 

Wilson elmondása szerint az új Battlefront nagyobb lesz, mint az előző. A játékosok több helyszínt is bejárhatnak, több hőssel is játszhatnak, és több Star Wars korszak háborúit is megjárhatják.

A fejlesztésért a DICE, a Motive és a Criterion felelnek, akik a játékfejlesztés más és más részéből jöttek, és így közösen tudnak majd összerakni egy "csodálatos Star Wars élményt".

Több játékmód, több helyszín, több korszak, és egy egyjátékos kampány is biztosan jön már az új Battlefronthoz. Ennél többet egyelőre nem árultak el, pedig egy címnek például már nagyon örülnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)