Hirdetés

Star Wars: Battlefront II - hamarosan érkezik a mindennel megpakolt új kiadás

|

A Celebration Edition rengeteg digitális bónuszt tartalmaz majd, beleértve a Skywalker korával érkező kinézeteket is.

Hirdetés

Sok mindent elmondhatunk a Star Wars: Battlefront II-ről, de hogy ne lenne egy igényesen dizájnolt, gyönyörűen kidolgozott játék, azt koránt sem. A megjelenése óta rengeteg új tartalommal bővült, melyek között jó pár kinézetet is találunk, ezeket pedig most mind megszerezhetjük a Celebration Editionnek köszönhetően, melyet valószínűleg hamarosan bejelent az EA.

Hirdetés

Egy igen megbízható forrás, a True Achievement tette közzé nemrég, hogy érkezik egy bővített kiadás a Battlefront II-höz, ami meg lesz pakolva minden olyan tartalommal, amely eddig megjelent, sőt a nemsokára érkezőket is tartalmazza:

"Szerezd meg a Star Wars: Battlefront II-t és a teljes gyűjteményét azoknak kinézetbeli tartalmaknak, amelyek megjelenés óta bekerültek, egészen a Star Wars: Skywalker kora inspirálta darabokig, melyek a december 20-as premierrel együtt érkeznek."

A leírás szerin a kiadás több mint 25 hőskinézetet tartalmaz, amik között hat Legendary variációt is találhatunk majd, de a sima egységek külsejét is változtathatjuk, mivel ilyen módosítókból is 125 érkezik, nem is beszélve a 100 emote-ról sem, melyet szintén tartalmaz majd a kiadás. A promóanyagokon az új Star Wars moziban is szerephez jutó, vörös páncélos Sith trooperek sisakja is látható, ami valljuk be, elég jól néz ki. 

A kiszivárgott infók alapján nem kell túl sokat várnunk rá, mivel december 5-én már meg is jelenik a csomag, szóval ha szeretnétek a legteljesebb Battlefront II verziót kapni, akkor érdemes lehet elgondolkozni a beszerzésén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)