Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - új klónkatonákat, új pályát, és co-op módot is kapunk

|

Holnap érkezik egy hatalmas csomag, ami rengeteg újdonságot hoz a Battlefront 2-be.

Hirdetés

Egészen dicséretre méltó, ahogy a DICE felkaparta a Star Wars Battlefront 2-t a padlóról, ahová a tartalmi és mikrotranzakciós problémák küldték azt a megjelenéskor. A legközelebbi frissítés leglátványosabb újdonsága a Felucia nevű bolygó lesz, de az új csatatér a legkevésbé izgalmas része az egésznek.

Hirdetés

Felucia szép, gázos, veszélyes és mókás, de a Republic Commandón nevelkedett játékosok bizonyára sokkal nagyobb izgalommal várják a Clone Commando nevű osztályt. Az új katonák tankos, kemény srácok, akik gépfegyverrel, rakétavetővel és egy nagyon menő páncéllal vannak felszerelve, ráadásul sebzésosztással fel is tudják gyógyítani magukat.

Az új katonák és az új csatatér mellett egy négyfős co-op mód is bekerül, amiben 3 klóntárssal együtt mehetünk csatába a klónháború helyszínein. Ez később bővülni fog frakcióorientált küldetésekkel is.

Az új Star Wars Battlefront 2 frissítés a holnapi napon válik majd elérhetővé PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)