Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - izgalmas részleteket árultak el a fejlesztők

|

A rajongók szinte minden fejlesztőt megrohamoztak, akinek Twitter csatornája van, ők pedig nem bírták ki, hogy ne osszanak meg pár jó hírt.

Hirdetés

Nagyon fontos, hogy jól sikerüljön a Star Wars Battlefront 2, és az EA láthatóan mindent megtesz ezért. A játék nagyobb lesz elődjénél, és sok mindent átalakítanak, hogy a rajongók kéréseinek eleget tegyenek.

Ugyan nem 100%, de úgy tűnik, elhagyják a season passt, és valami más megoldást találnak. Valószínű, hogy azt csinálják, amit mostanában sokan mások: aki az extra tartalmakért nem akar plusz pénzt kiadni, az elég játékkal ugyanúgy hozzájuthat mindenhez. Ha a pályák vagy netán új hősök nem is ilyen formában kerülnek be, a Deluxe Editionnel járó cuccokat biztosan megszerezhetjük pusztán játékkal - ezt Christian Johannesén game designer erősítette meg.

Egy másik izgalmas dolog - ami egyébként sejthető volt -, hogy nem csak emberek, droidok szerepében is játszhatunk. Most már csak az a nagy kérdés, hogy a B1-esek a Gunganekkel csapnak-e össze, és a frakció hőse lesz-e Jar-Jar.

Más fejlesztők megerősítették, hogy lesznek dedikált szerverek, nem terveznek Conquest módot, és átdolgozzák az újratöltés működését. Izgatottak vagyunk, mint leszünk is egészen a novemberi megjelenésig.

Megjegyzés: A fenti kép nem a játékból származik, csak illusztrációként használtuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)