Star Wars Battlefront 2 - izgalmas részleteket árultak el a fejlesztők

|

A rajongók szinte minden fejlesztőt megrohamoztak, akinek Twitter csatornája van, ők pedig nem bírták ki, hogy ne osszanak meg pár jó hírt.

Emeld új szintre játékaid hangzásvilágát! Hirdetés

Nagyon fontos, hogy jól sikerüljön a Star Wars Battlefront 2, és az EA láthatóan mindent megtesz ezért. A játék nagyobb lesz elődjénél, és sok mindent átalakítanak, hogy a rajongók kéréseinek eleget tegyenek.

Hirdetés

Ugyan nem 100%, de úgy tűnik, elhagyják a season passt, és valami más megoldást találnak. Valószínű, hogy azt csinálják, amit mostanában sokan mások: aki az extra tartalmakért nem akar plusz pénzt kiadni, az elég játékkal ugyanúgy hozzájuthat mindenhez. Ha a pályák vagy netán új hősök nem is ilyen formában kerülnek be, a Deluxe Editionnel járó cuccokat biztosan megszerezhetjük pusztán játékkal - ezt Christian Johannesén game designer erősítette meg.

Egy másik izgalmas dolog - ami egyébként sejthető volt -, hogy nem csak emberek, droidok szerepében is játszhatunk. Most már csak az a nagy kérdés, hogy a B1-esek a Gunganekkel csapnak-e össze, és a frakció hőse lesz-e Jar-Jar.

Más fejlesztők megerősítették, hogy lesznek dedikált szerverek, nem terveznek Conquest módot, és átdolgozzák az újratöltés működését. Izgatottak vagyunk, mint leszünk is egészen a novemberi megjelenésig.

Megjegyzés: A fenti kép nem a játékból származik, csak illusztrációként használtuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!