Hirdetés

Star Wars Battlefront II - mi várható még az idén?

|

Az Electronic Arts végre részletesebben is megosztotta, hogy milyen eseményekre számíthatnak még idén a Battlefront II játékosok.

Hirdetés

Az idei E3-on ugyan szó esett a Star Wars Battlefront II Clone Wars DLC csomagjáról, de az Electronic Arts ennél komolyabban nem részletezte, hogy mik a tervei a játékkal az idei évre. Most végre részletesebb információk is kiderültek.

Hirdetés

Az első újdonság még júliusban megérkezik, ugyanis jön a Hero Starfighters nevű játékmód, amelynek lényege, hogy négy tagú csapatok harcolhatnak egymás ellen a sorozat leghíresebb űrhajóinak pilótafülkéjéből.

Nem csak új tartalmak, de a játékmenetet érintő kisebb változtatások is érkeznek majd, melyek az EA szerint olyan játékmódokat is érintenek, mint a Hero Showdown mód.

Augusztusban új külsőt kapnak a klónok, valamint új emote-okkal is kommunikálhatunk majd. Ősszel ismét komolyabb tartalomra számíthatunk, hiszen Grievous tábornok és a Sithek Bosszújából ismerős Obi-Wan Kenobi is választható hősként kerül be a játékba.

Nektek hogy tetszik? Pörgetitek még a Battlefront II-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)