Hirdetés

Star Wars Battlefront II - a droidikák is bekerülnek a játékba

|

Hol vannak a droidikák? Hamarosan a Star Wars Battlefront II-ben!

Hirdetés

A DICE bejelentette, hogy még ebben a hónapban megérkeznek a Star Wars Battlefront II-be a Baljós árnyak katonái droidjai, azaz a droidikák. Egészen pontosan június 26-án futnak be a mechanikus halálosztók, ekkor élesedik majd ugyanis a Where are those Droidekas? nevezetű legújabb frissítés. 

Hirdetés

A droidikákat valószínűleg egyetlen Star Wars rajongónak sem kell bemutatni. A Kereskedelmi Szövetség hadigépeit először 1999-ben, a Star Wars I. rész - Baljós árnyakban láthattuk Qui-Gon Jinn és Obi-Wan Kenobi ellen vonulni. A hivatalos Battlefront fórumon kiemelték a fejlesztők, hogy a droidikák két sugárvetővel és egy külön pajzsgenerátorral vannak felszerelve, szóval egyáltalán nem tűnnek könnyű ellenfélnek. Nyilván a droidikák emlékezetes guruló mozgása sem hiányozhat a játékból: 

Ugyancsak az említett frissítésnek köszönhetően kerül be a játékba a TX-130 Saber-osztályú tank, illetve Anakin új kinézete, a General Skywalker. 

A közeljövőről is eltettek pár szót az alkotók: még idén megérkezik a legújabb bolygó, a Felucia, amely a  Clone Wars-korszakból lehet mindenki számára ismerős. 

Ti játszotok még a Star Wars Battlefront II-vel? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)