Hirdetés

Star Wars Battlefront II - már EA Access előfizetéssel is játszható

|

Ha nem szeretnéd kicsengetni érte a teljes árat, akkor egy kisebb havidíj fejében is beszállhatsz a galaktikus dühöngőbe.

Hirdetés

Alig több mint egy évvel a megjelenése után a Star Wars Battlefront II bekerült az EA Access előfizetéssel játszható címek közé. Ez azt jelenti, hogy alig havi 990 forintért csatlakozhatsz a háborúhoz, és mondjuk Obi-Wan Kenobival is beugorhatsz Grievous tábornok katonái közé.

Hirdetés

A játék rengeteg tartalommal bővült mióta a DICE átdolgozta a láda és fejlődési rendszert. Az egész Battlefront II egy sokkal teljesebb és szórakoztatóbb élménnyé vált, amit már érdemes kóstolgatnia az egyszeri Star Wars rajongónak is. Az EA Access ugyebár az EA saját előfizetéses rendszere, ami havidíj fejében rengeteg játékot tesz elérhetővé a Sims 4-től, a Burnout Paradise Remastereden át a Battlefront II-ig. Az éves előfizetés 5500 forintba kerül, ami jóval kevesebb, mint egy átlagos AAA játék ára.

A kizárólag Xbox One-on elérhető EA Access PC-s tervére, vagyis az Origin Access egyelőre nem tudja még soraiban a Star Wars Battlefront II-t, prémium verziójával viszont természetesen ez a játék is fut, hiszen az Origin Access Premier előfizetői az összes EA játékot megkapják már a megjelenés napján (vagy kicsivel még az előtt). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)