Hirdetés

E3 2017 - így mutatkozik be majd a Star Wars Battlefront II az EA Play-en

|

Természetesen a következő Star Wars játék sem maradhat ki a buliból az Electronic Arts konferenciáján. Már azt is tudjuk, mit láthatunk majd.

Hirdetés

Hamarosan itt az E3 2017, ilyenkor mindenki elkezdi bekészíteni a legnagyobb ütőkártyáit, ez alól pedig természetesen az Electronic Arts sem kivétel. A Star Wars Battlefront II már bemutatkozott egy rendkívül látványos sztori trailer formájában, viszont a gameplaybe még sajnos nem kukkanthattunk bele.

Szerencsére ez már nem sokáig lesz így, ugyanis az EA megerősítette, hogy a cég E3-as konferenciáján lesz egy Star Wars Battlefront II szegmens is, ahol egy negyven fős élő meccs keretében fogják bemutatni akció közben a játékot.

A meccset a Star Wars Battlefront közösségének ismertebb YouTube-os arcai fogják játszani, a választott pálya pedig az Assault on Theed lesz, amiről sajnos nem tudok semmit sem mondani, mivel az a csata előzményekben volt és ezért nem vagyok hajlandó emlékezni rá. Nagy szerencse, hogy az EA megfogalmazott egy rövid ízelítőt:

"A klónok csapata kétségbeesett küzdelmet folytat a szeparatista droidok ellen. Képes lesz rá a Köztársaság, hogy megállítsa a hatalmas Multi-Troop Transportot, mielőtt az eléri a palota kapuit?"

Rettentően kíváncsiak vagyunk rá, hogy a szórakoztatóan semmilyenre sikeredett első rész formuláját hogyan tudta izgalmasabbá tenni a DICE csapata. A Star Wars Battlefront II megjelenés idén novemberben várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ti mire számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)