Hirdetés

Star Wars Battlefront II - egy titkos menü rejti a választható skineket

|

Eddig arról volt szó, hogy a Disney nem igazán menne bele különféle skinek használatába, de már videóval is bizonyítható, hogy azok jelenleg is benne vannak a játékban.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II loot box botránya kapcsán többekben is felmerült, hogy a Star Cardokat rejtő ládák helyett olyan boxokat kellene bevezetni, amelyek kizárólag kozmetikai tárgyakat rejtenek magukban. Az EA válasza ezekre a feltevésekre az volt, hogy a Disney védeni akarja a kánont, és itt bizony nem fognak rózsaszín páncélú rohamosztagosok masírozni.

Hirdetés

Nyilván mindenkinek azonnal eszébe jutott a kánon szerves részét képező számos rohamosztagos páncélfestés, illetve a fő karakterek különböző eddig megismert öltözetei is. Már korábban is hallani lehetett róla, hogy egy uninspired_zebra nevű ügyes fickó a játék kódjában turkálva rengeteg érdekes dologra bukkant, többek között megtalálta a karakterekhez tartozó választható skineket is. Zebra pajtás most ezt egy videóval bizonyította. A felvételen egyértelműen látszik, hogy például a klónkatonák páncélzatára is nyolc különböző festést találtak ki.

A jelek szerint tehát egy későbbi frissítésben tényleg megkapjuk az extra skineket. Én csak azt nem értem, miért kell akkor félrebeszélni, és arról magyarázni, hogy a skinek megtörnék a kánont, és esetleg eltérő színű fénykardokban érdemes csak reménykedni. Kérdés persze, hogy ezek azonnal elérhetővé válnak-e mindenki számára, vagy esetleg úgy kell feloldani őket, mint a hősöket, netán loot boxból bonthatjuk őket. Ti melyik megoldásnak örülnétek a legjobban? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)