Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - lesz egyjátékos kampány

|

A Battlefront készítői többször is elismerték, hogy hiba volt kihagyni a sztorimódot a játékból. A második rész esetében nem követik el ezt a hibát, pláne a Battlefield 1 kampányának fogadtatása után.

Hirdetés

Mivel jövőre jön a második, DICE-féle Star Wars Battlefront, az első részhez pedig az utolsó DLC is megjelent, egyre többet fogunk hallani róla. Úgy látszik, már a fejlesztők is bátrabban szórják a részleteket.

A Eurogamer Paul Kelsin producerrel beszélgetett a napokban, aki megerősítette, hogy bár a Battlefronthoz utólag már nem volt lehetőségük egyjátékos módot készíteni, a második részben lesz kampány. A hiányt a Death Star és a Rogue One DLC-k új módjaival igyekeztek pótolni, úgy építették fel őket, hogy legyen valami sztoriszerű bennük, és ez a játékosoknak láthatóan bejött. Részleteket nem árult el, de tekintve, hogy a Battlefront 2 sokkal nagyobb lesz, várhatóan több érát is felölel, nem okozna nagy meglepetést, ha a kampányt hasonlóan játszhatnánk végig, mint a Battlefield 1 antológia-szerű sztorimódját. Meglátjuk hamarosan.

December 13-án, a GameNighton az első Battlefront is ott lesz, 4 fős Blast verseny, repülőszimulátor és a kipróbálható Rogue One DLC vár titeket. Sok más programmal készülünk, részletek a linken. Gyertek el!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)