Hirdetés

Így néz ki Rey és Kylo Ren a Star Wars: Az utolsó Jedikben?

|

A Star Wars Battlefront II előrendelői ajándékai a Star Wars: Az utolsó Jedikhez kapcsolódik, így az erről kikerült első képen keresztül egy kis ízelítőt kaptunk a nyolcadik rész dizájnjából is.

Hirdetés

Ugyan talán megússzuk Season Pass nélkül a Star Wars Battlefront II megjelenését, egy DLC-csomaggal az előrendelésre azért megpróbál minket rávenni az Electronic Arts. Ebben két, a Star Wars: Az utolsó Jedikhez kapcsolódó karakterkülső is van, amiket most megleshetünk.

Az előrendelői DLC-hez kapcsolódó reklámanyagot eddig nem mutatta meg sehol az EA, de az ír GameStop feltett a DLC-ről egy képet a játék termékoldalára, így alaposan megnézhetjük  mindkét szereplőt. Kylo Ren esetében nagy változást nem vehetünk észre az előző rész óta, Rey viszont sokkal inkább tűnik jedinek, mint eddig. Nem feltétlenül biztos egyébként, hogy pont így fog kinézni Daisy Ridley és Adam Driver karaktere a Star Wars: Az utolsó Jedikben, hiszen a DLC pontos leírása szerint az új film "ihlette" skineket kapunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)