Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ezt kapják az előrendelők

|

Az Electronic Arts nem csupán a Star Wars Battlefront II Arcade módjába engedett betekintést, de azt is részletesen elmesélte, mire számíthatnak az előrendelők.

Hirdetés

Az új Star Wars trilógia Finnje, John Boyega épp az imént mesélt róla, hogy mi mindent belepakolt a DICE a Star Wars Battlefront 2-be, valamint ízelítőt adott az új Arcade játékmódból is, de most megtudtuk, hogy milyen tartalmak ütik azoknak a játékosoknak a markát, akik kétséget nem ismerve kattintanak az előrendelés feliratra. 

Hirdetés

Azok, akik már most bizalmat szavaznak a Star Wars Batttlefront 2-nek a többiek előtt két nappal, már október 4-én belevethetik magukat a multiplayer bétatesztbe (és egészen október 9-ig élvezhetik azt), de nem csak abba: a Deluxe Edition tulajdonosai már november 14-től játszhatják majd a teljes játékot is, három nappal a hivatalos rajt előtt.

Ezen kívül megkapják négy Trooper kaszt (Officer, Assault, Heavy, Specialist) és mindegyikhez egy epic képesség továbbfejlesztett változatát, azonnali fegyverfeloldásokat és fegyvermódosítókat, exkluzív Kylo Ren és Rey skineket a Star Wars: Az utolsó Jedikből, továbbá mindkettejükhöz epic képességmódosítókat, ezzel egyébként az Ezeréves Sólyom is bővül, ha időben nyitogatjuk a pénztárcánkat.

Ti élni fogtok az előrendeléssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)