Star Wars Battlefront 2 - most is kaptunk egy kiváló az élőszereplős trailert

|

A Star Wars Battlefront II rajtjához közelítve egy élőszereplős kedvcsináló is érkezett, ami bemutatja, hogyan szeretett volna felnőni minden Star Wars-rajongó.

Szerezz akár 20 000 Ft kedvezménnyel PS4, vagy 74 999 Ft-tól Xbox One S konzolt további kedvezménnyel! Hirdetés

A bejelentésétől mostanáig az EA mindent megosztott a Star Wars Battlefront II-ről, amit a rajtig hajlandóak voltak, így a kampányt nem mutogatják túl sokat a hivatalos csatornákon, de a kapcsán annyi írást és videót engedhettünk ki mi is, amennyit nem szégyelltünk. A kiadó azért tartogatott még egy hangulatos kedvcsinálót a korai hozzáférést adó Elite Trooper kiadás megjelenése előtti napra is.

Hirdetés

Igaz az élőszereplős trailerben nem látunk egy perc játékmenetet sem, a lázadókért és a Birodalomért rajongó két gyermek éveken át tartó rivalizálásából egy kifejezetten élvezhető összeállítást sikerült kanyarítaniuk, amitől nekünk is kedvünk támad a csatamezőre rohanni. Vagy építeni egy Halálcsillag alakú lombházat.

Akit felspanolt a videó, annak még valahogy ki kell bírnia péntekig a Star Wars Battlefront II nélkül (hacsak nem a Deluxe Editiont rendelte elő), akkor viszont mindenki fejest ugorhat a galaktikus csetepatéba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!