Hirdetés

Star Wars Battlefront II - rengeteg hibajavítással jött az első patch

|

Két dizájnbeli problémát orvosolt a DICE számos helyrehozott bug mellett a Star Wars Battlefront II első teljes értékű frissítésében.

Hirdetés

Ugyan a legtöbbeknek a fejlődési rendszer okozta a legnagyobb elégedetlenséget a Star Wars Battlefront II kapcsán, sok más apró technikai apróság is akadt, amit nem árt kijavítania a készítőknek. Ennek a feladatnak neki is láttak a 0.2-es frissítéssel, ami négy nappal a játék rajtja után minden platformra megjelent.

Hirdetés

Két változtatással a játékmeneten is megpróbáltak csiszolni, a Tatooine-on például finomhangoltak a spawnpontok elhelyezésein, minden bizonnyal az újraéledés után közvetlenül történt halálesetek csökkentésének céljával. Emellett a Strike módban megfelezték a respawn-hullámok között eltelő időt, ami elég durva változtatás. Továbbá javították a játék stabilitásán és teljesítményén, illetve az egymásba lógó modellek is sokkal ritkábbak lettek. Ezeken kívül viszont főleg hibajavításokat tartalmazott a Star Wars Battlefront II első teljes értékű frissítése, amikről itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)