Hirdetés

Egyre többen térnek vissza az eredeti Star Wars: Battlefront 2-höz

|

Stabil játékosbázisa van a már több mint 10 éves alkotásnak, és továbbra is sokan döntenek úgy, hogy inkább a klasszikust játsszák az új helyett.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be arról, hogy apró patchet kapott a 2005-ös Star Wars: Battlefront 2, amivel a jelek szerint még ennyi idő után is sokan játszanak. Eddig is bőven 100 felett volt a játékosok száma, de amióta ismét lehet online játszani, még többen szállnak be a mókába.

Hirdetés

Ugrásszerűen növekedni kezdett a játékosszám, miután a GOG korábban úgy döntött, ismét működőképessé varázsolja az eredeti Star Wars: Battlefront 2 online részét. Gyakran előfordul, hogy egyszerre több mint ezren csépelik egymást a multiplayer módban, valamint egyre többen vásárolják meg a klasszikust.

Az elszánt rajongóknak, és a GOG jóvoltából érkező folyamatos frissítéseknek köszönhetően jó esély van arra, hogy visszatérjen az idén már 13 éves játék. Illetve valószínűleg az is nagy szerepet játszik a dologban, hogy sokaknak nem tetszik, amit az EA művel az új Battlefront 2-vel, és inkább a klasszikus mellett teszik le voksukat.

Ti melyik Battlefront 2-t preferáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)