Hirdetés

Star Wars Battlefront II - robotokkal és befőttes gumival farmolnak a játékosok

|

Néhány játékos a többiek élményét ugyan negatívan érintő, de mégis zseniális módszerekkel próbál minél többet begyűjteni a Star Wars Battlefront II szűkmarkúan mért kreditjeiből.

Hirdetés

Abban valószínűleg egyetérthetünk, hogy a Star Wars Battlefront II fejlődési rendszere közel katasztrofális lett. A mikrotranzakciók ideiglenes eltávolításával - nem mint ha sokaknak hiányoznának - egyedül a végtelen farmolás maradt azoknak, akik mindent akarnak. Néhány fifikás gamernek viszont ez sem szegte kedvét és analóg módszereket találtak ki, hogy meggyorsítsák az előmenetelüket.

Hirdetés

Az egyik játékos, F0ngen egy viszonylag egyszerű módszert talált ki és két befőttes gumival rögzítette PS4-es kontrollerének két analóg karját. Így karaktere folyamatosan rohangál a játékban, tehát a Star Wars Battlefront II nem dobja ki inaktivitásért és valódi játék nélkül is gyűjtheti a krediteket. Más kérdés, hogy ez valószínűleg hosszútávon nem tesz jót a Dualshock 4-esnek.

Ennél sokkal high-techebb megoldást választott Lowberg, aki egy egyszerű kis robotot épített, ami bizonyos időközönként megpöccinti a mozgást vezérlő kart, vagy a respawnoláshoz szükséges gombot. Így elkerüli, hogy kirúgják a meccsekből, tovább gyűjtve a krediteket akár alvás közben is. Ugyan a Star Wars Battlefront II nem túl felhasználóbarát fejlődési rendszere miatt tökéletesen megértjük, miért folyamodnak ilyen megoldásokhoz, nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy azoknak a játékélményét is elrontják azzal, hogy a spawnpontjukon rohangálnak.

Nektek van valami jó módszeretek vagy inkább az EA megoldására vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)