Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - gyökeresen megváltozik a fejlődési rendszer

|

Elég komoly változásokat eszközölnek a fejlesztők a játékban, ami így már sokkal korrektebb játékélményt nyújt majd, mint eddig.

Hirdetés

Már régóta lecsendesedett a Star Wars Battlefront 2 körüli felháborodás, azonban az EA tudja, hogy muszáj alakítani a játékon, ha meg akarja tartani a rajongókat, ezért hamarosan élesedik is egy nagy frissítés.

Hirdetés

Az új rendszerben teljesen átalakul a fejlődés, így a Star Cardokat, illetve az egyéb, játékra hatással lévő cuccokat már nem vehetjük meg játékon belül. Helyette tapasztalati pontokat kell gyűjtögetnünk, majd szintlépéskor kapunk egy Skill Pointot, amiből feloldhatjuk vagy fejleszthetjük az adott Star Cardot. Az eddig megszerzett jóságok természetesen megmaradnak, és tovább használhatjuk azokat.

Fontos változás még, hogy a napi belépéssel, vagy épp különböző feladatok teljesítésével szerezhető ládákból már csak kozmetikai cuccok eshetnek, így semmi olyat nem szerezhetünk így, amelyek hatással lennének a játékmenetre. A tervek szerint a frissítés március 21-én élesedik, de később már arra is lesz lehetőségünk, hogy összegyűjtött kreditjeinkért, vagy valódi pénzért vásárolt kristályainkért különféle skineket szerezhessünk a játékon belül.

Ti játszotok még a Star Wars Battlefront 2-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)