Hirdetés

Fontos frissítés érkezett a Star Wars Battlefront 2-höz

|

Nem csupán a hibajavítások, hanem egy-két vizuális változtatás miatt is érdemes letölteni.

Hirdetés

A Star Wars Battlefront II számára nem indult problémamentesen 2020, hiszen egy kritikus probléma miatt el kellett csúsztatniuk a fejlesztőknek a legutóbbi patchet, azonban azóta már sikerült élesíteni a tervezett újdonságokat (többek között két új droid hős, BB-8 és BB-9E is érkezett a tapasszal). 

Hirdetés

A fejlesztők információi szerint az előzőnél kisebb, de mégis fontos update február 12-től tölthető és tartalmaz számos apróbb javítást (például BB-8, BB-9E és Grievous tábornok esetében), fejleszt az MC85 Star Cruiser és Resurgent-Class Star Destroyer űrhajók különböző vizuális effektjein, valamint a játék egyensúlyán is csiszol több kisebb változtatáson keresztül. 

A javítások teljes listáját ide kattintva böngészhetitek át. Ti játszotok még a Star Wars Battlefront II-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)