Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - ezek lesznek a Galactic Assault helyszínei?

|

Az EA egy rakás kérdőjellel hozta lázba a játék rajongóit, akik gyorsan megfejtették, mi az a ?????, ????? ???? ?? és ??? ??????.

Hirdetés

Két hónap múlva megjelenik a Star Wars Battlefront II, de a DICE-nak még volna még mit elárulnia például a játékmódokról, a választható hősökről, és persze arról is, hány pályát játszhatunk. Ez utóbbi akár már ma bejelentésre kerülhet.

Hirdetés

Tegnap megjelent egy poszt az EAStarWars csatornáján, ami a következőképpen néz ki:

Ha nem tudnánk, hogy a csapat mondani akar valamit, azt hihetnénk, egy macska mászott át a közösségi felületeket kezelő kolléga gépén, viszont korábbi szivárgások segítségével (illetve miután az EA hozzátette, hogy a Galactic Assault mód bolygóinak nevét takarják a kérdőjelek) játékosok megfejtették, hogy a helyszínek a következők: Naboo, Kamino, Kashyyyk, Endor, Death Star II (avagy második Halálcsillag), Hoth, Mos Eisley, Yavin IV, Jakku, Takodana és Starkiller Base. Ez elég szép kínálat, pláne ha összehasonlítjuk az első rész szegényes felhozatalával, amibe összesen négy helyszín fért be alapból, és egyet adtak hozzá ingyen. 

Melyiket szeretnétek látni a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)