Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - Grievous tábornok is irányítható lesz?

|

A játékosok érdekes nyomra bukkantak, ami azt is jelentheti, hogy a sok karú kiborg is bekerül majd a DICE játékába.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik az őszi szezon egyik legjobban várt játéka, amiben ismét egymásnak esik az Erő világos és sötét oldala, az egyszerű katonák mellett pedig hősöket, rosszfiúkat és talán még a széria egyik legérdekesebb karakterét is irányíthatjuk majd.

Hirdetés

Biztosan emlékeztek a négy fénykardot lóbáló Grievous tábornokra, aki a harmadik Star Wars mozin kívül visszatérő szereplője volt a Clone Wars animációs sorozatnak, de képregényekben és videojátékokban is feltűnt már. Könnyen lehet, hogy a tábornok tiszteletét teszi majd a DICE játékában. A játékosok ezelőtt is találtak erre utaló jeleket a zárt alfa fájljai között, most pedig rábukkantak a karakter 3D modelljére az Origin Access-es trialban.

Ti örülnétek, ha feltűnne Grievous tábornok is a Star Wars Battlefront 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)