Hirdetés

Star Wars Battlefront II - hamarosan kezdődik a Han Solo szezon

|

A Solo: Egy Star Wars-történet megjelenésének örömére különleges tartalommal készülnek a Battlefront II fejlesztői.

Hirdetés

Nemsokára mozikba kerül a fiatal Han Solo kalandjait bemutató Solo: Egy Star Wars-történet, a premier közeledtével pedig a Star Wars Battlefront II fejlesztői is igyekeznek ráhangolni a játékosokat a filmre.

Hirdetés

Az EA a Twitteren jelentette be, hogy hamarosan egy Han Solo témájú esemény veszi kezdetét a játékban, habár egyelőre nem igazán lehet tudni, hogy ez pontosan milyen tartalmakat foglal magába.

Nyilván az biztos, hogy az új film története és karakterei fogják majd inspirálni az eventet, szóval nem lepődnénk meg, ha csak akár ideiglenesen is, de egy-két fiatalabb szereplő is megjelenne a hősök oldalán. Megvan az esély egy-egy ifjú Han és Lando skinre, de talán még izgalmasabb lenne, ha a film új karaktereiből is átültetnének párat a Star Wars Battlefront II-be.

Ti milyen Han Solo tematikájú újdonságokat látnátok szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)