Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - megjött a fontos változásokat és új módot hozó 1.2-es patch

|

Bekerült a Jetpack Cargo, változott a vetődés, és egy rakás hős átalakult egy kicsit.

Hirdetés

Még mindig a Star Wars Battlefront II első szezonjában járunk, a közeljövőben is drasztikus változások várhatók, melyek mind a jobb játékélmény szolgálatában kerülnek be.

Hirdetés

Az 1.2-es frissítés 12 hőst módosít. Hogy csak párat említsünk, Boba Fett jetpackje jobban irányítható lett, Bossk fegyvere kevésbé rúg vissza, Rey elmetrükkje kisebb területen hat, Luke életereje nőtt, Yoda kardja nagyobbat sebez, Darth Vader pedig 900 helyett 800 életerővel indulhat harcba. A vetődést úgy módosították, hogy nehezebb legyen vele kitérni a támadások elől. A Heroes and Villains módból számos bugot eltüntettek, de jobbak lettek a katonák, változtak bizonyos a Milestone-ok feltételei, balanszolták a Kaminót, a Tatooine-t, a Hothot, a Naboot és az Endort. A lista elég hosszú, itt megtaláljátok, a végén pedig azt is, hogy mik az ismert hibák, amiket egyelőre nem sikerült megoldani.

Fontos még tudni, hogy mostantól limitált ideig játszható a Jetpack Cargo, ami az első részben szereplő Cargo variációja. A két csapat feladata elrabolni egy csomagot, és ebben jetpackek segítik őket.

Próbáljátok ki az újdonságokat, és mondjátok el, mi tetszik, és mi nem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)