Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - ilyen a harc a Kaminón

|

Idő előtt jelent meg egy videó, ami a Star Wars Battlefront 2 bétájában sem játszható Kamino bolygót mutatja meg, és kiderül az is, a kampány főszereplője, Iden Versio melyik oldalon áll.

Hirdetés

Ma délelőtt 10-kor elstartolt a Star Wars: Battlefront 2 bétája, az előrendelők már játszhatnak vele, és délután 17:00-tól - ha minden jól megy - mi is streamelni fogjuk

Hirdetés

Néhány videós azonban rögzíthetett olyat is, ami nem lesz benne a bétában. Valamikor mostanában kell ezeknek a videóknak megjelennie, azonban RivalXFactor véletlenül publikussá tette az ő gameplayét, és ugyan gyorsan levette, nem volt elég ügyes, ezért sokan letöltötték. A tízperces anyagban láthatjuk Palpatine-t, a viharos Kaminót, ami az előzménytrilógia második részében kapott szerepet, illetve Iden Versiót is, aki ahogy az egyjátékos kampányban, úgy itt is a Birodalom oldalán áll. Olcsó húzás lenne átállítani őt a másik oldalra, de nem tudjuk, a sztori eseményei hatnak-e majd a multira.

A videót ezen a linken tekinthetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)