Hirdetés

Kiderült, milyen hosszú lesz a Star Wars Battlefront 2 kampánya

|

A többjátékos módra kihegyezett lövöldékhez híven a sztori most is csak az íze kedvéért lesz ott.

Hirdetés

Mivel a KotOR óta nem igazán volt jó egyjátékos Star Wars sztori videojátékos fronton, sokan fejezték ki csalódottságukat, amikor az EA a napokban visszaküldte a tervezőasztalra a Visceral-féle játékot.

Hirdetés

Ezt az űrt a Star Wars Battlefront 2 sem fogja tudni betölteni sokaknál, a játék producere, David Robillard ugyanis elárulta, milyen hosszú lesz maga a kampány, ahol Iden Versiót, az Inferno osztag vezetőjét irányítjuk majd. A csapat úgy döntött hogy 5-7, esetleg 8 óra a megfelelő időtartam. Volt egy határozott elképzelésük az élményről, és nem akarták, hogy a játékosok csapongjanak.

A Call of Duty, Battlefield és Titanfall rajongók már hozzászokhattak, hogy durván ilyen hosszúságú kampányok várják őket. A Battlefront 2 esetében is nyilvánvalóan a többjátékos mód lesz a középpontban, így temetni azért nem kell még a játékot. Ha ebben a 6 órában tényleg el tudnak mesélni egy izgalmas történetet, akkor nem lesz okunk panaszkodni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)