Hirdetés

Kézi kamerás videón a Star Wars Battlefront II készítése

|

Nem kizárt, hogy az EA Playre készített Star Wars Battlefront bemutató egy rövid részletét filmezte le valaki és osztotta meg a nagyvilággal, hogyan is néz majd ki a kampány.

Hirdetés

Az E3-as őrületet jövő hétvégén a hivatalosan nem is az Expóhoz tartozó EA Play nyitja majd meg, ahol nem csak láthatjuk majd a Star Wars Battlefront II-t, hanem ki is lehet majd próbálni a játékot. De a bemutató egy szeletét úgy tűnik, már most is megleshetjük.

Felkerült a netre egy rövid, mindössze 13 másodperces videó, ezen a kézi kamerás felvételen nagy valószínűséggel a DICE játékának munkálatait láthatjuk. Többek között megleshetjük Palpatine császár arcmozgásának készítését, néhány akció közben lévő rohamosztagost - akik kifejezetten úgy néznek ki, mint az Inferno Squad -, egy hackelésre és a lázadók elektromos sokkolására is képes lebegő droidot, sőt, még egy motion capture-munka közben lévő kaszkadőrt is.

A pókdroidról, illetve a Császár utasításait halála után továbbító Hírnök szerepeltetéséről egyébként már korábban is meséltek a Star Wars Battlefront II készítői, így első ránzésére kifejezetten hitelesnek tűnik a videó, amiben néhány pillanatnyi játékmenetet is láthatunk.

A ti kedveteket meghozta a videó a rohamosztagosok kalandjához?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)