Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - így még nem játszottál Kylo Rennel

|

Emlékeztek még arra a Saturday Night Live videóra, amelyben Kylo Ren álruhába öltözve vegyül el a Starkiller bázis munkásai között?

Hirdetés

A Saturday Night Live előszeretettel gúnyol ki mindent és mindenkit az aktuális trendek mentén haladva, az Undercover Boss dokumentum-szériát követve pedig volt egy olyan remek videójuk is, amelyben Kylo Ren (Adam Driver) megpróbál beépülni a saját emberei közé egy Matt nevű technikus képében (a bakiparádé mellesleg viccesebb volt, mint az eredeti felvétel).

Hirdetés

Matt pedig most nem akármilyen formában tér vissza, hiszen a moddereknek köszönhetően a Star Wars: Battlefront 2-ben akár már az ő kinézetét is ráaggathatjuk Kylo Renre. A "Matt the Radar Technician" mod a Nexus Modson keresztül tölthető és a Battlefront 2 arcade módjában használható. Így néz ki:

Érdemes egyébként kutakodni a Battlefront 2-es modok között, hiszen olyan őrültségekre bukkanhat az ember, mint a pink Darth Vader, Thrawn bekerülése vagy hogy Rey sith képességeket kap. Durván sok lehetőség van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)