Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - nem kell sokat várni az első leárazásra

|

Maga az EA pénzügyi vezetője árulta el, mikor tervezik csökkenteni a játék árát.

Hirdetés

November 17-én megjelenik a Star Wars Battlefront 2, az év egyik utolsó nagy játéka. Tökéletes lesz arra, hogy hangolódjunk vele a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjére, ami közel egy hónappal később esedékes.

Hirdetés

Mint Blake Jorgensen elmondta, ha bárhol olcsóbban lesz kapható a játék a november végi fekete pénteken, az a viszonteladó bevételeit csökkenti, viszont gondoltak arra, hogy az új film körüli hype-ot egy leárazással lovagolják meg. Egyúttal felhívta a figyelmet arra is, hogy egy leárazás nem jelenti, hogy az eladások rosszul alakulnak, de aki igazán nagy bevételt akar az ünnepek környékén, az ily módon tehet rá szert. Ha kibírjátok, várjatok egy hónapot a vásárlással, ha nem, inkább rendeljétek elő az extrákért, azaz Kylo Ren és Rey Az utolsó Jedikben látott jelmezeiért, valamint azonnali hozzáférésért több star cardhoz. Nem kell sokat várnotok arra sem, hogy megtudjátok tőlünk, megéri-e az árát, de egyelőre csak ennyit mondhatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)