Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - kampányt bővítő DLC-t is kapunk ingyen az első szezonban

|

Nem sokkal a játék megjelenése után elindul Az utolsó Jedik-szezon, melynek során pályák, karakterek, és heti kihívások is érkeznek, illetve bővül a kampány - mindez teljesen ingyen.

Hirdetés

A hét elején az EA DICE stockholmi irodájában jártunk, ahol 15 órán keresztül játszottunk a Star Wars Battlefront 2-vel, és megismerhettük, mit kínál majd a játék. A tesztünkre még kicsit várnotok kell (nem sokat már, tényleg), de azt már most elárulhatjuk, hogyan tervezi a csapat hosszú távon frissen tartani a játékot.

Hirdetés

Miután belátták, hogy a Season Pass nem a legjobb megoldás a Battlefront játékok esetében, úgy döntöttek, hogy az egyre népszerű live service rendszert választják. Ennek keretében a játékhoz időszakosan ingyenes frissítések jönnek, folyamatosan bővül a tartalom, ideiglenes, hetente változó kihívások jelennek meg.

Minden szezon elején a játékosok választhatnak egy oldalt (sötét vagy világos, természetesen), és ettől függően más és más feladatokat kell teljesíteniük. A szezon végén a jobban teljesítő oldalon állók jobb jutalmat kapnak. 

Az új film köré épülő The Last Jedi szezon december elején indul, ekkor kapjuk meg az első adag kihívást és feladatot, majd december 13-án, a film premierjének hetében megérkezik Phasma és Finn, mint játszható karakterek, valamint a Crait a Galactic Assault és a D'Qar a Starfighter Assault mód új helyszíneként. Szintén ekkor jelenik meg az egyjátékos módot bővítő DLC, ami felvezeti Az utolsó Jedik eseményeit.

Azt még nem tudni, milyen gyakorisággal változnak majd a szezonok, de az első legalább az év végéig kitart. Érdemes lesz majd mindig keményen harcolni, mert bizonyos jutalmak csak ideiglenesen lesznek elérhetők - ahogy más játékokban is, úgy itt is előfordulhatnak szezonális események exkluzív extrákkal, melyeket csak az eventek ideje alatt lehet behúzni.

Minden tartalom ingyenes lesz, de várhatóan a hősöket csak kreditekért cserébe lehet majd feloldani, amik játékkal szerezhetők meg. 

Nektek hogy tetszik a rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)