Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - megváltozik a loot boxok rendszere

|

A játékosok felháborodása után a DICE gyorsan megoldást talált a problémára.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Star Wars Battlefront 2, ami a többjátékos móka mellett végre kampánnyal is rendelkezik. A bétateszt során viszont kiderült, hogy a pénzért vehető ládák komoly előnyhöz juttathatják azokat, akik pénzt költenek, ez pedig nagyon nem tetszett a játékosoknak, így most a fejlesztők kénytelen változtatni a dolgon.

Hirdetés

A ládákból szerezhető Star Cardok különböző képességeket és buffokat adnak, így aki bevásárol ezekből, elég komoly előnnyel indul a többiekkel szemben. Azonban a DICE változtat egy kicsit a dolgon, így a komolyabb Epic Star Cardok kikerülnek a dobozokból a játék megjelenésekor és így már csak craftolni lehet ezeket. Lesz még néhány fegyver is, amelyeket csak a loot boxokból szerezhetünk meg, de a tervek szerint a legtöbb ilyet elegendő játékkal is feloldhatjuk majd.

Azonban az még így is előfordulhat, hogy valaki rákölt egy vagyont a ládákra, majd a kapott cuccokat szétszedve elkészíti magának az Epic Star Cardokat, de ezen talán segíthet valamelyest, hogy csak egy adott szint elérése után craftolhatunk magasabb szintű tárgyakat.

A Star Wars Battlefront november 17-én érkezik meg, egészen véletlenül pont egy nappal az Xbox One PlayIT Show kezdete előtt, így már a megjelenés másnapján elvihetitek egy körre a DICE alkotását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)