Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ilyen lesz Luke akció közben

|

Egy rövid, de igen tartalmas felvételen nézhetjük meg, hogy milyen képességekkel rendelkezik majd Luke Skywalker a Battlefront II-ben.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt végre mindenki tehetett egy próbát a Star Wars Battlefront II-vel és habár bőven akadnak olyan aspektusai a játéknak, amelyekkel kapcsolatban vegyes érzéseink vannak, azért általában véve érezhető a fejlődés. Természetesen az új tartalom is fontos szerepet kapott, emellett az előző részből is visszatérnek ismerősök.

Értelemszerűen a sorozat egyik legfontosabb karaktere, Luke Skywalker is visszatér majd játszható karakterként, viszont sajnos a bétateszt során nem találkozhattunk vele. Most egy rövid felvételen nézhetjük meg, hogy mire is lesz képes a folytatásban és az a helyzet, hogy elég hatékonyan darálhatnak majd azok a játékosok, akik a legendás jedi bőrébe bújnak.

Luke Skywalker - Gameplay Preview from StarWarsBattlefront

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a videóban feltűnő pályák így első ránézésre elég jól néznek ki, szóval alig várjuk, hogy kipróbálhassuk őket. Az persze kérdéses, hogy egy ilyen erős karakter hogyan befolyásolja majd a játék egyensúlyát.

Ti mit gondoltok? A bétateszt után mit vártok a játéktól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)