Hirdetés

Star Wars Battlefront II - ezek a mapok és játékmódok lesznek elérhetőek

|

Az EA felfedte hogy a filmek melyik ismertebb helyszínein csatázhatunk majd a Star Wars Battlefront II-ben.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt kaptunk egy új előzetest a játékhoz, melyben az új trilógia egyik sztárja, John Boyega mesél nekünk a játékról, ebben már láthattuk a megnövekedett kínálatot, most a játék hivatalos weboldalára került fel a Battlefront 2 arzenálja.

Hirdetés

Míg a sorozat előző része inkább a régebbi filmek híres helyszíneire fókuszált, addig a Star Wars Battlefront II egy sokkal változatosabb repertoárral rendelkezik majd, ugyanis mindhárom fontosabb korszakból válogathatunk majd. A hivatalos oldalra került fel a lista, amelyek szerint az alábbi térképeken küzdhetünk majd meg:

Előzmények:

- Kamino
- Kashyyyk
- Theed

Eredeti trilógia:

- Második Halálcsillag
- Endor
- Mos Eisley
- Yavin 4
- Hoth

Új trilógia:

- Starkiller bázis
- Jakku
- Takodana

A játékmódok terén alapvetően négy lehetőségünk van, a Strike, a Starfighter Assault, a Hero vs. Villains, valamint a Galactic Assault. A Strike és a Starfighter Assault valamennyire önmagukért beszélnek (egy objektíva központú és egy űrcsatákat középpontba helyező módról van szó), viszont a Hero vs. Villains és a Galactic Assault már talán kevésbé: előbbiben a Star Wars univerzum karakterei küzdhetnek meg egymással 4v4 team deathmatchben, míg az utóbbi hatalmas méretű pályákon tesz lehetővé a Strike módhoz hasonló csatákat.

Összességében úgy néz ki, hogy a DICE igyekezett orvosolni az első rész egyik nagy problémáját, vagyis a kevés tartalmat, meglátjuk mire lesz ez elég, de nekünk eléggé bejön az eddig beígért kínálat. A Star Wars Battlefront II megjelenés november 17-én várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)