Hirdetés

Star Wars Battlefront - kiderült, mikor jön a folytatás

|

Az Electronic Arts végre elárulta, mikor számíthatunk a következő Battlefront játékra.

Hirdetés

Az gondolom senkit sem lepett meg, hogy az Electronic Arts továbbra is folytatni szeretné a Star Wars Battlefront szériát. Az EA emberei most végre azt is elárulták, hogy mikor készülhet el a sorozat következő epizódja.

A jelenlegi tervek szerint 2017 őszén, vagyis nagyjából egy év múlva kapjuk kézhez a legújabb Star Wars Battlefront játékot. Ezt Blake Jorgensen, az EA egyik pénzügyi fejese erősítette meg. 

"Nagyon keményen dolgozunk azon, hogy biztosan egy kellően mély és magával ragadó élményt tudjunk nyújtani." - mondta Jorgensen.

A most megerősített időpont illeszkedik a korábbi nyilatkozatokhoz is, melyek szerint az új Battlefront valamikor 2017 áprilisa és decembere között várható. 

Az Electronic Arts elég kényelmes helyzetben van, mivel a mobilplatformokon kívül kizárólagos joggal rendelkezik a Star Wars videojátékok gyártására. A Battlefront folytatásán kívül például most is javában dolgoznak egy Star Wars Battlefront Rogue One: X-wing VR Mission nevű címen, ami a virtuális valóságba ülteti át a DICE játékát. Ennek megjelenés értelemszerűen a Zsivány Egyes premierjéhez van időzítve. 

Ezen kívül a Visceral Games is fejleszt egy külső nézetes Star Wars játékot, valamint a Titanfallért is felelős Respawn Entertainment is dolgozik egy Star Wars univerzumban helyet kapó akció-kalandjátékon. Mindezek alapján az elkövetkező években sem kell távol maradnunk a messzi, messzi galaxistól. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)