Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - alaposan átgyúrják a multiplayert

|

Komoly változásokon esik át a többjátékos mód a Star Wars Battlefront II-ben, ahol mindhárom trilógia helyszíneit bejárhatjuk.

Hirdetés

Miután magunkhoz tértünk a Star Wars Battlefront II hivatalos előzetese utáni kábulatból, érdemes gyorsan átfutni azt is, hogy milyen újdonságokat ígértek a fejlesztők a multiplayer részleg tekintetében. 

A Criterionnak köszönhetően gatyába rázzák például a járművek irányítását, ráadásul végre teljes értékű űrcsatákat is kapunk. A legfontosabb változás azonban kétségkívül az, hogy már nem csak a klasszikus filmek korszakában csatázhatunk, hanem újraélhetjük mindhárom Star Wars trilógia nagy ütközeteit. Szintén lényeges újítás, hogy a különféle fegyverkiosztások helyett most valóban igazi kasztok közül válogathatunk. Az egyes kasztokhoz tartozó eredményeinket egyben tárolja a játék, tehát lényegtelen, hogy éppen a Kereskedelmi Szövetség droidját vagy az Első Rend rohamosztagosát irányítjuk, ha ugyanazt a karakterosztályt választottuk, akkor csak kinézetünk lesz más.

Komoly ígéreteket kaptunk, amelyek szerint játékstílusunkhoz igazíthatjuk majd karakterünket, aki így elvileg sokkal jobban a szívünkhöz nő. Mindez nem csak a katonákra vonatkozik, a járműveknek, a hősöknek és még "valaminek", amit most nem nevezhetnek meg, mind saját fejlődési rendszerük van. Mi oszthatjuk ki kedvenc szereplőink képességeit és fejleszthetjük a legmenőbb járgányokat. 

Maguknak a hősöknek és a járműveknek az előhívása is teljesen megváltozott. A fejlesztők kukázták az eddig főleg a szerencsén alapuló rendszert és helyette egy "nyersanyag alapú" megoldást eszeltek ki. Teljesítményünk függvényében kapunk majd egy bizonyos játékbéli valutát, amiért cserébe mi dönthetjük majd el, hogy egy járgányra vagy egy fénykardot forgató hősre van éppen szükségünk. Ha jól játszunk, akkor hamarabb elérhetővé válnak ezek a finomságok. 

Rey, Kylo Ren, Darth Maul, Yoda, Luke Skywalker és a kampány főhőse, Iden Versio már biztosan a hősök sorát erősíti, az előrendelők pedig a Star Wars: Az utolsó Jedik filmhez kapcsolódó skineket is kapnak Rey és Kylo Ren számára. Bolygók tekintetében eddig a Yavin-4, a Tatooine és a Starkiller bázis tűnik biztosnak.

Befutottak a Battlefront II első hivatalos képei is, amik valóban gyönyörűen festenek. Nézzétek meg gyorsan ezeket is!

A Star Wars Battlefront II megjelenése november 17-én várható, a játék PS4-re, Xbox One-ra, és PC-re érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)