Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - teljes pompájában mutatta meg magát a Naboo bolygó

|

Előkerült egy Star Wars Battlefront teaser kép, amin a sorozat egyik ismerős helyszíne látható.

Hirdetés

Már teljesen biztos, hogy az idei E3-on előkerül majd a Star Wars Battlefront 2 és az ütős bemutatkozás után végre a játékmenetet is alaposabban megnézhetjük. A rendezvény előtti dömpingben most egy teaser kép került elő, amin az előzmények egyik legjellegzetesebb helyszínét láthatjuk.

Azt már tudjuk, hogy az eredeti trilógia mellett az előzményekre épülő tartalmak is helyet kapnak majd a Star Wars Battlefront 2-ben, de eddig igen keveset tudtunk arról, hogy pontosan milyen pályákra és karakterekre számíthatunk. Most előkerült egy teaser kép a The Star Wars Show legújabb epizódjában, amelyen a Baljós árnyakból ismerős Naboo bolygót láthatjuk. Ugye ez lesz az helyszíne annak az Assault on Theed nevezetű pályának, amelyet az EA Play közvetítés során is láthatunk majd.

Persze ez még mindig nem túl sok, de remélhetőleg a livestream és a konferencia során többet is megtudhatunk majd. Ti melyik csatákat látnátok szívesen a Battlefront 2-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)