Hirdetés

Star Wars Battlefront II - érkezhetnek még offline tartalmak

|

Sok rajongó szeretné, ha több singleplayer játéklehetőség is kerülne a Star Wars Battlefront II-be, a készítőknek besegítő Criterion szerint pedig erre van is esély.

Hirdetés

Ugyan a Star Wars Battlefront II elsősorban online shooterként hirdeti magát, más AAA Csillagok háborúja játék híján azok is a DICE lövöldéjét vették meg, akik nem a multiplayer hívei. A játékon dolgozó egyik stúdió szerint a jövőben nekik tetsző újdonságok is érkezhetnek a játékba.

Hirdetés

Egy játékos kérdezett rá Twitteren az elsősorban a járműves részekért felelős Criterionnál, hogy számíthat-e új tartalmakra az Arcade módban, ami a kampány mellett az egyetlen offline játéklehetőség. A stúdió válasza alapján pedig megéri reménykedni.

"Már most igazítottunk némileg a jövőbeli DLC-kre vonatkozó terveinken a Criterionnál, mivel azt tapasztaltuk a játék megjelenése óta, nagy igény lenne több offline tartalomra. Még próbáljuk kitalálni, ez milyen tartalom lehetne pontosan, de semmiképp sem hagyjuk figyelmen kívül, mit kérnek a játékosok"

- írták.

A Star Wars Battlefront II szempontjából egyébként 2018 egyik legnagyobb kérdése, hogy sikerül-e olyan ingyenes DLC-ket letennie az asztalra a fejlesztőknek, amikkel sikerül megindokolniuk az esetleges mikrotranzakciókat. Így nem lenne meglepő, ha a készítők az offline tartalmakat előnyben részesítő játékosok kedvére próbálnának tenni például az MI ellen vívható űrcsatákkal.

Nektek mennyire fontos a Battlefront II árkád módja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)