Hirdetés

Star Wars: Battlefront 2 - a Zöld Íjász sorozat egyik sztárja is benne lesz

|

A Star Wars: Battlefront II bejelentése óta folyamatosan bukkannak fel újabb információk és látnivalók a DICE ígéretes folytatásáról, de most nem a fejlesztők, jelentettek be valamit, hanem a Zöld Íjász széria egyik legrégebbi szereplője rukkolt elő egy meglepetéssel.

Hirdetés

Nemrég tudtuk meg, hogy a március végén bejelentett Star Wars: Battlefront II sztoriját két hatalmas rajongó hírében álló íróra bízta a DICE, de nem ők az egyetlenek, akik nagyon lelkesek a népszerű franchise kánonját bővítő, nagyszabású játékkal kapcsolatban. 

Paul Blackthorne leginkább A Zöld Íjász sorozatból ismerheti a világ, hiszen már a kezdetek óta láthattuk benne, azonban azt valószínűleg már kevesebben tudják, hogy volt már szinkronhang (Az Igazság Ligája: Pusztulás - Metallo), méghozzá videojátékban is (Call of Duty: Infinite Warfare). A színész pár napja Twitteren számolt be róla, hogy a Star Wars: Battlefront II-ben is szerepelni fog, egy Gideon Hask nevezetű karaktert kelt életre a motion-capture technológiával, aki az Inferno Squad egyik tagja (ennek a vezetője a főszereplő, Iden Versio).  

Mellesleg az egyik kulisszák mögötti videóban is látható, 1:17-nél bukkan fel picit: 

A Star Wars: Battlefront II megjelenése november 17-én esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)