Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 Season Pass - visszatáncol az EA?

|

A DICE egyik illetékese azt mondta, nem akarják Season Pass-szel széttagolni a közönséget, ezért nem is fognak ilyet kínálni a Battlefront II-höz. Az EA aztán gyorsan korrigált.

Hirdetés

Még mielőtt nagyon belemerülnénk a dologba, itt most nem arról van szó, hogy a fejlesztőcsapatra rámordul a nagy gonosz kiadó, mert idő előtt köpött el valamit. A Battlefront 2 megjelenés novemberre várható, nincs még minden kőbe vésve, és attól, hogy a fejlesztők egy dolgot szeretnének, még nem biztos, hogy az úgy jó lesz. Azt, hogy egy játék hogyan lesz mindenki számára (értve ezalatt a készítőket és a játékosokat) a legjobb, a kiadónak kell megvizsgálnia.

Ugyanakkor ott van a Titanfall 2, aminél minden ingyen jár, csak a külsőt megváltoztató cuccokért lehet fizetni. Sajnos maga az alapjáték sem fogyott úgy, hogy messzemenőleg le lehessen vonni, működik-e ez a modell vagy sem, de a Ubisoft Rainbow Six: Siege-ének bejött valami hasonló, ez bátoríthatja az EA-t, hogy a Battlefront 2 esetében is tegyen egy próbát. Nem sokkal azután, hogy a Mashable-n megjelent az interjú, amiben a DICE illetékese azt mondta, nem lesz Season Pass, az Electronic Arts gyorsan küldött egy rövid nyilatkozatot, amiben az áll, még egyelőre nem tudnak konkrétumokat mondani. Tisztán hallják, mit akar a nép, tudják, hogy mélységre, több tartalomra vágynak, és ennek szellemében dolgoznak, de a kész tervekről csak később tudnak majd beszélni.

Ez az egész jelenleg úgy értelmezhető, hogy vizsgálják, hogyan lehet a legjobb megoldást megtalálni season pass nélkül, de ha nem sikerül, lehet, hogy mégis maradnak ennél. Ha tényleg figyelnek, láthatták, hogy a bérlet elhagyását taps övezte, úgyhogy ezek után már csak nem térnek vissza hozzá. 

Szerintetek mi volna a legjobb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)