Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 - nem fogjátok elhinni: nem lesz season pass

|

Eldőlt a season pass sorsa, ami talán a leggyűlöltebb eleme volt az előző Battlefront játéknak. Az EA emberei felismerték, hogy hiba lenne ismét ráerőltetni a játékosokra egy ilyen megoldást. Egyelőre nem tudjuk elhinni.

Hirdetés

Tegnap este a Star Wars Celebrationön levetítették a Star Wars Battlefront II teljes értékű hivatalos előzetesét, és rengeteg fontos részlet kiderült a játékról, például a multiplayer változásokról is megtudtunk pár izgalmas dolgot. Ezek után talán a rajongókat leginkább foglalkoztató kérdés az esetleges season pass érkezése volt, ami azért az EA esetében szériatartozék, alapelem, egyenlet előtti kikötés.

És erre tessék, mindenki megnyugodhat, ugyanis immár biztosnak tűnik, hogy egyáltalán nem kerül season pass a Battlefront II-be. Ezt Bernd Diemer, a játék kreatív rendezője mondta el egy interjú során. 

"Nem akarjuk megosztani a játékosbázisunkat"

- jelentette ki Diemer, aki csapatával együtt láthatóan ráébredt, hogy túlnyomórészt negatív visszhang övezte az első Battlefront szezonbérletét, sokan nem is ruháztak be rá. Éppen ezért teljesen más megoldáson gondolkoznak a folytatás jövőbeli bővítményei kapcsán.

Egyelőre nem árult el pontos részleteket, a fejlesztők ugyanis még most is latolgatják a lehetőségeket. Az mindenesetre biztos, hogy bőségesen érkezik majd a játék megjelenése után is letölthető tartalom. A legjobb persze az lenne, ha a Titanfall 2 mintájára mindenki ingyen megkapná azonnal az újdonságokat, de esélyes, hogy inkább olyan rendszer érkezik, amit például a Siege-ben, vagy a For Honorben megszokhattunk. Fizetni azért tudni kell, tartja a mondás.

A Star Wars Battlefront II megjelenés november 17-én várható PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)