Hirdetés

Star Wars Battlefront 2 tesztek - csak az a fejlődési rendszer volna más...

|

Éjszaka megjelentek a Star Wars Battlefront 2 tesztjei, és nincs mindenki elmosva.

Hirdetés

Az elmúlt pár napban minden a Star Wars Battlefront 2-ről szólt, de nem csak az EA marketingesei dolgoztak. Nagy felhördülést váltott ki, hogy mennyi idő kell egy hős feloldásához, amivel kapcsolatban a DICE lépett is egy drasztikusat.

Hirdetés

A mi tesztünk mellett más oldalak tesztjei is megjelentek, a játék fogadtatása pedig elég vegyes. Legtöbben a fejlődési rendszert és a loot boxok alkalmazását bírálták, a kampány kapcsán érdekes módon ahány médium, annyi vélemény jelent meg. Van, akinek tetszett a játékmenet és a sztori is, mások csak a játékmenetet díjazták, és persze volt, akinek egyáltalán nem jött be. A PS4-es változat 19 teszt után 80 ponton áll, ami jobb, mint az előző rész átlaga. Az Xbox One-os 7 teszt után 71-ig jutott, de ez nem jelenti, hogy a Microsoft platformján rosszabb a játék, csak más teszteket vesz figyelembe a rendszer. Íme a nagyobb oldalak pontszámai:

GamesRadar+ - 4/5
Gamespot - megelőlegezett 6/10
IGN US - megelőlegezett 7.0/10
Shacknews - 6/10
The Sixth Axis - 8/10
US Gamer - 3.5/5

Megjelenés pénteken, de aki a Deluxe Editiont vette, már ma játszhat vele. A 10 órás trial az EA Accessben és az Origin Accessben is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)