Hirdetés

Magyar feliratos előzetes mesél a Star Wars Battlefront 2 új frissítéséről

|

Ewokokkal és ISB birodalmi ügynökökkel csatlakozhatunk a harchoz, de persze egy halom új fegyvert is kapunk.

Hirdetés

A klasszikus trilógia korszakára, a lázadás fénykorára összpontosít a Star Wars Battlefront 2 következő ingyenes frissítése, ami nem túl meglepő módon a The Age of Rebellion címet kapta. A díjmentes bővítmény ewok harcosokkal és egy birodalmi ügynöknővel bővíti a karakterek felhozatalát. 

Hirdetés

Az alábbi, magyar feliratos videó részletesen elmeséli, milyen extra skilleket birtokolnak az ewok mackók és az ISB ügynökök, valamint arra is kitér, hogy milyen új halálosztó eszközökkel bővült az egyszerű közkatonák arzenálja, illetve milyen legendás helyszíneken folyhat majd a csata az update-nek hála. Lessétek megy gyorsan, hogy folytatódik a Star Wars Battlefront 2 soha véget nem érő háborúja. 

A Star Wars Battlefront 2 2017 novemberében jelent meg, PC-re valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra is elérhető. További magyar felirattal ellátott előzetesekért érdemes feliratkozni hivatalos YouTube-csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)